Чай Ті Гуань Інь Середній Сорт
Ароматний Ті Гуань Інь.
Те Гуань Інь (Tie Guan Yin). Ті означає «метал» або «металевий», а гуань-інь богиня милосердя в китайському буддизмі. Еталонний улун, класика. Виробляється в провінції Фуцзянь, а також на о. Тайвань. Належить до категорії бірюзових чаїв і вважається кращим з них — шедевром китайських виробників.
Те Гуань Інь рекомендується заварювати в гайвані, тому що так краще за все спостерігати за тим, як змінюється смак і аромат чаю з кожною подальшою заваркою. Те Гуань Інь підходить як для індивідуального чаювання, так і чайної церемонії в компанії колег, друзів та близьких.
Для виробництва збирають зрілі листя, ніж для зеленого чаю. Листя зеленого кольору, злегка зігнуті, але дуже міцні. Після заварювання вони стають важкими, також можна бачити червоні прожилки на листі. Помірна ферментація зберігає вітаміни та корисні властивості чаю. Аромат змінюється від легкого, злегка квіткового, до терпкого і насиченого. Чим вище якість чаю, тим більш виражений аромат щодо смаку.
Настій жовто-оранжевий з золотистим відтінком. Смак легкий, маслянистий, з приємним медово-орхідейним ароматом. Це розкішний чай по впливу, вживання цього напою супроводжується розслабленням, одночасно піднесеним настроєм, розташовує до бесіди, створює комфортний простір. Втамовує спрагу і знімає втому, віддаючи променисту енергію чайних плантацій південного Китаю.
Вважається, що чай володіє жіночою природою, його вживання приносить душі спокій і умиротворення, знижує негативні вібрації.
Походження: провінція Фуцзянь.
Температура води: 80 - 90 градусів.
Коректний час заварювання: 5-30 секунд.
Оптимальний посуд: гайвань.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 7-8 грамів.
Зберігання: в холодильнику.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Форма випуску | Розсипний |
Упаковка | Паперовий пакет |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
- Ціна: 140 ₴/50 г.