Чай Інь Цзюнь Мей

Інь Цзюнь Мей (银骏眉) – благородний та яскравий червоний чай із провінції Фуцзянь.
Назва перекладається як "срібні брови".
Інь Цзюнь Мей – молодший брат відомого (і дорогого) червоного чаю Цзінь Цзюнь Мей.
Відмінність у сировині, для Срібних Бровей це більші та зрілі бруньки та листя, які зривають наприкінці березня.
З цих же кущів збирають бруньки для Сяо Чжуна, але для Інь Цзюнь Мей зривають з одним – двома листочками.
При виготовленні цього червоного чаю сировина проходить такі етапи: підв'ялювання, зминання, ферментація, просмажування, повторне зминання та остаточне сушіння з фіксацією.
В результаті цієї «магії» виходять темні ворсисті джгутики із золотими вкрапленнями.
У сухому вигляді чай має потужний, яскравий, хлібний аромат із кисло-солодкими нюансами. Залийте листя окропом, і він пробудить в ароматі димні та фруктові ноти.
Настій бурштиновий, майже темно-червоний. Смак яскравий, щільний і такий що запам'ятовується.
Якось спробуйте Інь Цзюнь Мей, ви повертатиметеся до цього благородного червоного чаю не раз.
Цей чай добре вгамовує спрагу, чистить кров і печінку. Адсорбує токсини та жири, а також покращує регуляцію обміну речовин. Цілюще впливає на серце та серцево-судинну систему.
Інь Цзюнь Мей бадьорить та підіймає настрій.



Походження: пров. Фуцзянь, повіт Уішань.
Температура води: 85 - 95 градусів.
коректний час заварювання: 10-50 секунд.
Оптимальний посуд: Гайван, чайник.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 5-8 грамів.
Зберігання: в кімнатних умовах.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Червоний чай |
- Ціна: 290 ₴/50 г.