Чай Уі Шуйсянь
Уі Шуйсянь — сильноферментований улун із півночі провінції Фуцзянь.
Шуйсянь (水仙) перекладається як «нарцис».
Чай був відомий за часів династії Цин, що керувала Китаєм у 1636–1912 роках. Технологія приготування цього чаю — найдавніша з усіх улунских чаїв.
Уі Шуйсянь росте на пагорбах і долинах, що знаходяться безпосередньо поряд зі скелями Уі Шань, де ділить плантації з іншим сортом — Жоу Гуй.
Кущі Шуйсянь садять на сонячних схилах, вони більші та з темнішим листям. Саме гори У І, оповиті туманами, наповнені чистим повітрям, де багато сонця та родючої землі дарують цьому чаю те, що називають «скельною мелодією».
Шуйсянь — це неймовірно ароматний чай, у ньому фрукти, запашні трави, польові квіти, мед і терпка солодкість. Запах огортає і наповнює, змінюючись із кожним заварюванням.
Колір – прозорий, коньячний, бурштиново – жовтий.
Смак — збалансований і гармонійний. Легка терпкість, фруктова насолода, ноти спецій та ніжного бісквіта – грані смаку, які подарує Шуйсянь.
Сильне прожарювання додає димність, хвою та «вогонь». У посмаку легка солодкість і помірна терпкість.
Заварювання Уі Шуйсянь вимагає уважного підходу та відсутності поспіху, чай заслуговує на «церемоніальність».
Цей чай наповнений енергією, стійкий у заварюванні, тішить вираженим ефектом що тонізує.
Температура води: 90 градусів.
Коректний час заварювання: 10-40 секунд.
Оптимальний посуд: Гайван, чайник.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 6-8 грамів.
Зберігання: в кімнатних умовах.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 50 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 350 ₴/50 г.