Чай Уі Жоу Гуй

Жоугуй, у перекладі – Кориця, названа так не на честь прянощі, а на честь ароматного дерева, схожого на лавр.
Чай росте в центральній частині гір Уі (Уішань), знаменитої ґрунтами, багатими мінералами.
Після багатьох років селекційного відбору його виведено в окремий сорт чайного куща.
Лист Жоугуй витягнутий, вигнутий, щільний, з червоними облямівками на окрайці листа.
Традиційна обробка, з використанням тривалого обсмажування на відкритому вогні, надає смаку насиченості та пікантності.

Настій – кольору темного бурштину, з кожною наступною заваркою – більш «коньячний».
У смаку ноти меду та квітів. Аромат пряно-солодкий, насичений.
Аромат переливається і змінюється від заварювання до заварювання. Цей улун багатий на сюрпризи, йому властива міцність, проте цей чай краще не перетримувати.
Жоугуй – насичений, яскравий, терпкий, сильний і заряджений чай.
Його можна пити довго, спостерігаючи, як він розкривається з кожною новою заваркою.
Як і більшість інших скельних чаїв, Уі Жоугуй корисний для легких і кровоносної, травної та судинної систем.
УІ Жоугуй освіжає та підвищує настрій, знімає напругу в тілі та головний біль.
Цей чай гарний за будь-якої погоди, підвищує енергетичний стан організму, збільшує працездатність.



Температура води: 90 градусів.
Коректний час заварювання: 10-40 секунд.
Оптимальний посуд: Гайван, чайник.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 4-7 грамів.
Зберігання: в кімнатних умовах.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Форма випуску | Розсипний |
Упаковка | Паперовий пакет |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
- Ціна: 350 ₴/50 г.