Чай Хун Суй Ча
Хун Суй Ча (Ламаний червоний чай) популярний чай, який роблять у повіті Фенцін провінції Юньнань.
Червоний чай ділиться на 3 категорії. Для кожної відбирають певну сировину яка по-своєму обробляється.
Перша категорія чаїв — Сяо Чжуни, для цього чаю беруть сировину маленького та середнього розміру.
Друга категорія Гунфу Хуни. Для них використовують одну молоду бруньку або бруньку з одним листочком.
Третя категорія, для виготовлення використовується лист, який вже повністю розкрився. При цьому сировина не скручується перед зав'ялюванням, а навпаки нарізається.
Таку сировину називають подрібненою (ламаною, різаною) Хун Суй Ча, як і чай, який з неї виходить.
Зовні чай цілком цілий, всупереч назві)), лист рівний, середнього розміру.
Настій прозорий, темно-каштановий.
Смак щільний, тут нотки цитруса, сухофруктів та характерна терпкість.
Гіркота в цьому сорті припустима, це залежить від кількості та часу заварювання. Варто погратися цими параметрами, щоб отримати приємний вам смак.
Хун Суй Ча не образиться, якщо заварити у термосі. Місія червоного чаю підбадьорити та зігріти в холодну пору року, це завдання Хун Суй Ча вирішує успішно.
Ціна – ще один аргумент познайомитись із цим юньнаньцем.





Походження: пров. Юньнань, повіт Фенцін
Температура води: 90 ― 100 градусів.
Коректний час заварювання: 10-40 секунд.
Оптимальний посуд: гайвань, чайник.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 6-9 грамів.
Зберігання: в кімнатних умовах.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Червоний чай |
- Ціна: 90 ₴/50 г.