Чай Лу Чжу Чжен Мей
Лу Чжу Чжень Мей (露珠 针眉) - зелений чай який роблять в окрузі Ліньцан провінції Юньнань.
Лу Чжу (краплі роси) вид популярного сорту Чжень Мей.
Особливість сорту - сильніша ферментація та прожарювання щодо інших зелених чаїв.
Його ступінь ферментації становить 30%, тоді як для зеленого чаю стандартний ступінь ферментації – 15-20%.
У сухому вигляді - дбайливо скручене зріле листя і бруньки прямої форми.
Настій зеленувато-жовтого кольору.
Завдяки сильній ферментації, Лу Чжу Чжень Мей має виражений "смажений" трав'янистий смак, з нотками цитруса, м'яти, кориці та приємною терпкістю.
Посмак солодкуватий.
Чай Лу Чжу непоганий варіант для повсякденного чаювання.
Високий вміст таніну та кофеїну гарантуватиме приплив сил і енергії.
Такий чай Ви можете знайти практично у кожній чайній Куньміна.
Смакові якості та вплив наближає чай Лу Чжу Чжень Мей до шен пуерів та виділяє на тлі інших зелених чаїв.
Зелений чай Лу Чжу Чжень Мей має особливий характер і буде приємним відкриттям.




Температура води: 85 - 90 градусів
Коректний час заварювання: 5-30 секунд
Оптимальний посуд: Гайвань, чайник
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 4-7 грамів
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Зелений чай |
- Ціна: 80 ₴/50 г.