Чай Дянь Хун Мао Фен
Дянь Хун Мао Фен – китайський червоний чай родом із півдня провінції Юньнань, район Фен Цін.
Знаменитий "Юньнаньський Червоний" ("Дянь" - це скорочена назва провінції Юньнань).
Чайні плантації розташовані на висоті 1-2 тисячі метрів над рівнем моря. Завдяки м'яким кліматичним умовам сировину збирають протягом 8 місяців.
Потім із нього роблять Дянь Хун різних сортів. Мао Фен – один з найпопулярніших, назва перекладається як «Ворсисті піки».
Назва «Мао Фен» або «Ворсисті Піки» є поширеною для чаїв, коли на бруньках багато ворсу.
Дянь Хун Мао Фен має досить великий чайний лист із золотистим відтінком і неповторний, багатий смак із фруктовими переливами.
Технологія обробки дуже дбайлива, щоб зберегти ніжні ворсинки, які дають чаю такий незвичайний «сонячний» відтінок.
У сухому вигляді чай неоднорідного кольору. Бруньки – світлі, листя – бурі та темно-зелені.
Букет готового чаю яскравий, вогненний, об'ємний, хлібно-медовий, з нотками яблуні, абрикоса, шипшини та здобної булочки з родзинками.
Смак соковитий, щільний, ковзний, з чудовою фруктовою кислинкою і тонкою, шляхетною гіркуватістю медового пилку.
Соковитий, оксамитовий посмак.
Дянь Хун Мао Фен – чай як для повсякденного, так і для церемоніального уважного чаювання.
Вплив заспокійливий, такий що зігріває та розслабляє.
Збільшення концентрації сильніше проявляє ефект що тонізує.
У цей чудовий смак і аромат можна закутатись, як у теплий плед, і відчути гармонію з собою та навколишнім світом.




Походження: провінція Юньнань.
Температура води: 85 - 95 градусів.
коректний час заварювання: 10-50 секунд.
Оптимальний посуд: Гайван, чайник.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 5-8 грамів.
Зберігання: в кімнатних умовах.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Червоний чай |
- Ціна: 180 ₴/50 г.