Чай Бай Му Дань
Бай Му Дань (白牡丹), перекладається з китайської як Біла Півонія. Таку назву чай отримав через форму свого листя.

Збираючи чай з кущів, збирачі зривають свіжі бруньки з двома такими, що не виросли до повного розміру, чайними листками.
Під час сушіння листя не мнуть і не ріжуть.
Бай Му Дань збирають ранньою весною (кінець березня – початок квітня) у повіті Фудін на півночі провінції Фуцзянь.

Якісний Бай Му Дань має на своїх пелюстках ворсинки, а смак не має терпкості та сильної трав'янистості.
Фруктові нотки Бай Му Даня виражені сильніше, ніж Бай Хао Інь Чжень.
У сухому вигляді: довгі, ворсисті бруньки та листочки з тонкими живцями.
Аромат свіжий, пряно-трав'янистий. Настій прозорий, світлого відтінку винограду.
Букет готового чаю повітряний та легкий, пряно-квітковий з нотками м'яти, малинового листа та свіжих ягід. Аромат свіжий, ніжний, квітковий.
Смак тонкий, соковитий, об'ємний, з легкою кислинкою і холодком м'яти, що переходить у довгий посмак, що відсвіжує.
Чудовий вибір для жаркої пори року – легкий, витончений, відсвіжний. Бай Му Дань це чай, який кожен має спробувати у своєму житті.





Збираючи чай з кущів, збирачі зривають свіжі бруньки з двома такими, що не виросли до повного розміру, чайними листками.
Під час сушіння листя не мнуть і не ріжуть.
Бай Му Дань збирають ранньою весною (кінець березня – початок квітня) у повіті Фудін на півночі провінції Фуцзянь.

Якісний Бай Му Дань має на своїх пелюстках ворсинки, а смак не має терпкості та сильної трав'янистості.
Фруктові нотки Бай Му Даня виражені сильніше, ніж Бай Хао Інь Чжень.
У сухому вигляді: довгі, ворсисті бруньки та листочки з тонкими живцями.
Аромат свіжий, пряно-трав'янистий. Настій прозорий, світлого відтінку винограду.
Букет готового чаю повітряний та легкий, пряно-квітковий з нотками м'яти, малинового листа та свіжих ягід. Аромат свіжий, ніжний, квітковий.
Смак тонкий, соковитий, об'ємний, з легкою кислинкою і холодком м'яти, що переходить у довгий посмак, що відсвіжує.
Чудовий вибір для жаркої пори року – легкий, витончений, відсвіжний. Бай Му Дань це чай, який кожен має спробувати у своєму житті.




Походження: провінція Фуцзянь.
Температура води: 80 - 90 градусів
Коректний час заварювання: 10-20 секунд
Оптимальний посуд: Гайван, Чайник
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 5-7 грамів
Зберігання: в кімнатних умовах.
Закуповуємо чай прямо в Китаї.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Білий чай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 270 ₴/50 г.