Чай Шен Пуер Да Бай Ча Цзингу
Шен пуер Да Бай Ча Цзингу.

Назва цього пуеру проводиться як Великий Білий Чай з Цзингу.
Цзингу - повіт в провінції Юньнань, батьківщині всіх пуерів. Ще його називають «білий пуер».
Цей пуер складається зі скручених довгих листків і бруньок, рясно вкритих ворсом. Саме завдяки великій кількості бруньок, цей шен надзвичайно ніжний і м'який.
Місцями його смак нагадує білий чай, що не дивно, адже для його виробництва використовується схоже сировину. Вік чайних дерев у провінції Цзингу досягає 500 років.
За традицією, листя і бруньки для цього чаю збирають вручну навесні, після чого дбайливо сушать і піддають ферментації.
Китайські технологи та чайні майстри докладають все своє вміння, щоб цей пуер став максимально якісним, якщо не сказати ідеальним.
Цей шен має особливий смак. Він абсолютно позбавлений грубості й прямолінійності молодих шенов.
У ньому присутні квіткові ноти та легка освіжаюча кислинка.
У кожному ковтку ви відчуєте смак теплого весняного вечора.
Цей чай важко довести до гіркоти, і це заслуга його благородного походження.
Настій дивно ясний і прозорий. Аромат цього чаю містить запахи меду і весняних квітів.

Назва цього пуеру проводиться як Великий Білий Чай з Цзингу.
Цзингу - повіт в провінції Юньнань, батьківщині всіх пуерів. Ще його називають «білий пуер».
Цей пуер складається зі скручених довгих листків і бруньок, рясно вкритих ворсом. Саме завдяки великій кількості бруньок, цей шен надзвичайно ніжний і м'який.
Місцями його смак нагадує білий чай, що не дивно, адже для його виробництва використовується схоже сировину. Вік чайних дерев у провінції Цзингу досягає 500 років.
За традицією, листя і бруньки для цього чаю збирають вручну навесні, після чого дбайливо сушать і піддають ферментації.
Китайські технологи та чайні майстри докладають все своє вміння, щоб цей пуер став максимально якісним, якщо не сказати ідеальним.
Цей шен має особливий смак. Він абсолютно позбавлений грубості й прямолінійності молодих шенов.
У ньому присутні квіткові ноти та легка освіжаюча кислинка.
У кожному ковтку ви відчуєте смак теплого весняного вечора.
Цей чай важко довести до гіркоти, і це заслуга його благородного походження.
Настій дивно ясний і прозорий. Аромат цього чаю містить запахи меду і весняних квітів.

Цей пуер виготовлений у 2019 році.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Чай Пуер |
Інформація для замовлення
- Ціна: 200 ₴/50 г.