Чай Цимень Хун Ча (Кімун)
Цимень Хун Ча або Кімун - ( 祁门红茶, Qímén hóng chá, Цимень хун ча, тобто 'цименьский червоний чай') — китайський червоний чай з повіту Цимень провінції Аньхой в Китаї.
Ще одна назва, під яким відомий цей чай – Цихун.
Чайні плантації розташовані в сприятливих природних умовах. Сировину збирають навесні і влітку.
На виготовлення Цимень Хун Ча йдуть бруньки з двома-трьома ніжними листочками.
В процесі виготовлення червоного чаю листя обвалюють, скручують, ферментують і висушують.
Зовнішній вигляд сухого чаю: чаїнки у вигляді вузьких, тонких, щільно скручених чорних листя витонченої форми.
Їх поверхня пофарбована в темний, майже чорний колір.
Аромат цього чаю свіжий, з квітково-фруктовими та медовими відтінками, збалансований і витончений.
У нього органічно вплелися запахи кориці, меду, приправлений тонкої нотою сосни.
Візитна картка Цимэнь Хун Ча це терпкий смак, з нотками вина і сухофруктів. Післясмак солодке і тривалий.
Колір настою яскравий, рубіново-червоний.
Цимэнь Хун Ча володіє розслаблюючим і зігріваючим ефектом.
Цей чай можна пити в будь-який час року, він підвищує працездатність і заряджає енергією організм, надає легкість і ясність розуму.
Червоний чай корисний для кровоносної системи і легень, для судинної і травної систем, освіжає, має противірусну активність, покращує травлення, надає шкірі красивий здоровий вигляд.
Походження: провінція Аньхой.
Температура води: 90 ― 100 градусів.
Коректний час заварювання: 10-40 секунд.
Оптимальний посуд: гайван, чайник.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 8-10 грамів.
Зберігання: в кімнатних умовах.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Червоний чай |
- Ціна: 130 ₴/50 г.