Чай Шу Пуер Лао Ча Тоу
Лао Ча Тоу (老 茶 头), що в перекладі з китайської означає «старі чайні голови». Так само цей чай називають "Чайні камені", "Пуерні голови". Насправді це грудки, що утворюються на поверхні чайних куп в процесі Во Дуй (вологого скиртування). Коли Маоча ферментує в чайних купах, на поверхні утворюється кірка, яка розсипається на грудки, що складаються зі злиплого листя. Варто відзначити, що верхній шар чайної купи багатий пектином.
Старі чайні голови не відразу розкриваються - з кожним новим протоком ви пройдете шлях від нудного смаку до повного захоплення. Лао Ча Тоу витримують більше заварок ніж звичайний пуер. Так само цей чай ідеально підходить для варіння. В'язкий, темно - коньячний настій кружляє голову і розбурхує думки. Смак глибокий деревний, властивий старим чаїв, з горіховими та сухофруктовими нотками, ароматом підпілля і лакриці, солодким довгим післясмаком і потужним Пуерним впливом. Запахи ранкового осіннього лісу, прілого листя і дубового віника в лазні - такий букет Лао Ча Тоу.
Температура води: 90 ― 95 градусів.
Коректний час заварювання: 30-120 секунд.
Оптимальний посуд: чайник.
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 7-10 грамів.
Зберігання: в кімнатних умовах.
Закуповуємо чай прямо в Китаї.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Фермер |
Форма випуску | Розсипний |
Упаковка | Паперовий пакет |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
- Ціна: 150 ₴/50 г.