Чай Я Бао
Я Бао (芽苞) – бруньки пуерних дерев, незвичайний і дивний чай з Юньнань.
Бруньки c дерев сорту камелія ассамська збирають у лютому – березні.
Процес приготування такий же як у білого чаю, тобто сировину просто збирають і сушать на сонці.
Після цього, чай Я Бао трохи витримують, дають зафіксуватися і «подорослішати».
Слід зазначити, що Я Бао не є ані пуером, ані білим чаєм, але поєднує в собі солодкість білого чаю, характерні фруктові ноти чаю, вирощеного в юньнаньскому ґрунті та потенціал старіння пуеру.
У результаті виходить чай зі специфічним смаком, який являє собою комбінацію солодощі ванілі, сухофруктів, меду.
Я Бао властива тонка гіркуватість, за якою безпомилково впізнається хороший чай з Юньнані, що переходить у довгий солодкий посмак.
Смак і аромат Я Бао не сплутаєш ні з чим.
Цей чай освіжає та охолоджує влітку, розслаблює, знімає втому і навіть веселить!
Рекомендуємо заварювати короткими проливами крутим окропом по 10-20 секунд.
Походження: провінція Юньнань.
Температура води: 90-100 градусів
Коректний час заварювання: 10-60 секунд
Оптимальний посуд: Гайван, Чайник
Кількість чаю на 1 заварку (150 мл): 5-7 грамів
Зберігання: в кімнатних умовах.
Пакуємо в професійні пакети, які зберігають властивості чаю при зберіганні.
Продаємо тільки те, що самі п'ємо.
Основні | |
---|---|
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Білий чай |
Вага | 50 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 140 ₴/50 г.