Шу пуер
Шу пуер (готовий, чорний) - це один з двох підвидів пуеру, який виготовляється за технологією швидкої ферментації, починаючи 70х років минулого століття. В основі цієї технології лежить періодичне розпилення вологи над складеним у купи чайним сировиною, після чого чай накривається тканиною. З-за підвищеної вологості і відсутності провітрювання, в чаї більш активно починають протікати процеси ферментації. Приблизний час приготування шу пуеру від одного до декількох місяців. Після приготування, чай просушується і надалі пресується або надходить у продаж в россыпном вигляді.
- SH-29
- SH-01
- SH-27Топ
- SH-28
- SH-56
- SH-55
- SH-38
- SH-18
- SH-54
- SH-58
- SH-53
- SH-11
- SH-25
- SH-05Новинка
- SH-17
- SH-12
- SH-33
- SH-30
- SH-20
- SH-48Спробуй
- SH-46
- SH-06Новинка
- SH-26
- SH-23